Nieuwe Jammer: PUUR POWER

19 juni 2018

Het klinkt gek, maar Aniek ziet haar chronische ziekte als haar redding. Het gezicht achter PUUR POWER vertelt hoe de ziekte haar een hele andere kijk op het leven heeft gegeven en hoe het uiteindelijk de reden is geweest voor het opstarten van haar bedrijf. PUUR POWER geeft persoonlijke coaching met als doel het creëren van een gezonde en praktische levensstijl. Stap voor stap leert ze je hoe je eenvoudige veranderingen kunt aanbrengen in het dagelijkse leven, om zo uiteindelijk meer energie, kracht en geluk te ervaren.

Het voordeel van PUUR POWER is dat je het programma kan volgen vanuit huis, wanneer het jou uitkomt. Hierdoor bepaal je zelf het tempo en is het vooral voor mensen met een druk leven interessant.

De missie van het bedrijf is: ‘iedereen helpen om gezonder te leven, op een hele praktische manier.’ Aan het einde van haar leven wil Aniek kunnen zeggen: ‘ik heb levens veranderd, mensen geraakt, geholpen, tot denken gezet en ik ben aanstichter geweest tot het zetten van de eerste stappen. ‘Door mijn ervaring en kennis kan ik anderen goed helpen, ik heb geleerd dat goed voor jezelf zorgen ontzettend belangrijk, eenvoudig en fijn is’, aldus Aniek.

Sinds een klein jaar is PUUR POWER begonnen met de PUUR POWER ACADEMIE. Dit is een online leeromgeving waar mensen lid van kunnen worden. Momenteel zijn ze druk bezig om hier bekendheid aan te geven.

Wij wensen Aniek en haar team heel veel inspiratie en succes toe in De Jamfabriek!

Meer nieuwsberichten