Afscheid Rachel van de Greef van De Jamfabriek en Jamfabriek NXT

11 januari 2018

In goed overleg is besloten dat Rachel van de Greef, onze enthousiaste projectmanager van de Jamfabriek en Jamfabriek NXT, eind februari 2018 haar werkzaamheden gaat beëindigen. Rachel heeft de projecten zeer succesvol en met veel enthousiasme opgezet en gedragen. Ze heeft De Jamfabriek en Jamfabriek NXT in ’s-Hertogenbosch en de regio op de kaart gezet. Toch is het voor haar nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Rachel: “Stilstaan is achteruitgaan. Net als onze dynamische ondernemers in De Jamfabriek en Jamfabriek NXT wil ik graag leren van m’n ervaringen om vervolgens weer nieuwe stappen te kunnen zetten in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Je moet ook durven loslaten om weer nieuwe verbindingen te kunnen maken. Dat geeft mij energie. Het is tijd voor iets nieuws.

“Wij bedanken haar voor alles wat zij voor De Jamfabriek, De Jamfabriek NXT heeft gedaan. We wensen haar veel succes met haar verdere projecten als ondernemer en blijven haar natuurlijk op de voet volgen” – Maurice Horsten, directeur van de BIM.

Rachel draagt De Jamfabriek en De Jamfabriek NXT graag over aan een nieuw talent. De vacature staat vanaf vandaag online op de website.

Meer nieuwsberichten