Burgemeester Jack Mikkers brengt bezoek aan De Jamfabriek en De Jamfabriek NXT

18 oktober 2017

In zijn eerste toespraak als burgemeester gaf de heer drs. Jack Mikkers aan “onder de huid van Den Bosch” te willen kruipen. De komende weken gaat de nieuwe burgemeester van ‘s-Hertogenbosch dan ook verschillende Bossche initiatieven bezoeken, waaronder De Jamfabriek en De Jamfabriek NXT. Wij hadden de eer om hem deze ochtend al te mogen ontvangen!

burgemeester bij De JamfabriekTijdens zijn werkbezoek lieten wij hem kennismaken met enkele startups uit De Jamfabriek & scale-ups uit De Jamfabriek NXT.  Prachtige voorbeelden van initiatieven die direct een positieve bijdrage leveren aan het stimuleren van de economische bedrijvigheid in ’s-Hertogenbosch.

burgemeester opent kantoor Veiligebuurt.nlMaurice Horsten, directeur van de BIM gaf de burgemeester een rondleiding. Hij sprak onder andere met Tim van Belkom, de veelbelovende startup Veiligebuurt.nl. Zij zitten per 1 juni jl. in De Jamfabriek en zijn ontzettend gegroeid de afgelopen maanden. Speciaal voor het bezoek van de burgemeester hadden zij hun stoute schoenen aangetrokken en de burgemeester gevraagd hun nieuwe ruimte officieel te openen door het afzetlint door te knippen.

“Ik stel het zeer op prijs dat Jack Mikkers in zijn tweede week als burgemeester al tijd maakt om De Jamfabriek en De Jamfabriek NXT te bezoeken. Dit toont aan dat hij betrokken wil zijn bij de ondernemers in ‘s-Hertogenbosch en de Bossche economie wil stimuleren”– aldus, Maurice Horsten, directeur BIM.

De burgemeester heeft laten zien dat hij oog heeft voor ondernemers. Wij waren erg vereerd hem vandaag te mogen ontvangen en ontmoeten!

Fotografie werkbezoek: Henk van Esch

Meer nieuwsberichten