CDA op werkbezoek bij De Jamfabriek

2 november 2017

Het CDA brengt morgenmiddag, vrijdag 3 november, een werkbezoek aan de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) in De Jamfabriek te ’s-Hertogenbosch.

Aan het werkbezoek nemen zowel leden van de Brabantse als de Bossche CDA-fractie deel, onder wie de Bosschenaren Stijn Steenbakkers (Lid van Provinciale Staten) en Mart van Nistelrooij (gemeenteraadslid).

De BIM stimuleert economische bedrijvigheid in ’s-Hertogenbosch door ondernemers te helpen met huisvesting, financiële participaties, contact met overheden en onderwijsinstellingen en advies aan de gemeente.

Samenwerken in De JamfabriekOp het programma van het werkbezoek staan o.a. presentaties van Maurice Horsten, directeur van de BIM, en Rachel van de Greef, community manager van De Jamfabriek, met aansluitend een rondleiding langs startups (startende ondernemers) en scale-ups (snelle groeiers).

Statenlid Stijn Steenbakkers: “De BIM doet belangrijk werk voor ondernemers in onze provinciehoofdstad. Jonge mensen met fantastische ideeën krijgen via de BIM de mogelijkheid om een goede start te maken en zich verder te ontwikkelen. Dat is goed voor hen, goed voor ’s-Hertogenbosch én goed voor Brabant. Als CDA komen we graag kijken hoe de BIM te werk gaat en zijn we benieuwd hoe de BIM aankijkt tegen de economische ontwikkelingen in onze provincie.”

Meer nieuwsberichten