De Jamfabriek zet traditie voort: The Ugly Sweater Christmas Party

23 december 2016

De lelijkste kerstoutfits werden gisterenavond weer uit de kast gehaald, want na het succes van vorig jaar mocht The Ugly Sweater Christmas Party ook dit jaar niet ontbreken.

Ugly Christmas Sweater PartyAfgelopen jaar heeft onze nieuwe lichting startups opnieuw bewezen het lef te hebben om uit hun comfort zone te stappen. Met hun frisse en vernieuwende kijk op zaken onderscheiden zij zich van andere ondernemers. In De Jamfabriek inspireren zij elkaar om zich verder te ontwikkelen. Daarom geen standaard kerstviering in De Jamfabriek, maar een heuse Amerikaanse kerstborrel met als thema ‘Ugly Sweater Christmas Party’.

Rachel van de Greef, projectmanager De Jamfabriek:”Het was weer een zeer geslaagde editie met onze startups en partners! Iedereen zag er geweldig uit en bracht naast hapjes en drankjes ook veel gezelligheid mee. Op naar The Ugly Sweater Christmas Party 2017 zou ik zeggen!”

Ruimte voor talentvolle startups
Wil jij volgend jaar ook aanwezig zijn bij deze fantastische kersttraditie van De Jamfabriek? Er is nog ruimte voor talentvolle startups in de sectoren agrifood, health en ICT! Kijk voor aanmelding en voorwaarden op www.dejamfabriek.com/aanmelden.

 

Meer nieuwsberichten