Food Embassy: nieuwe vrouwenpower in De Jamfabriek

3 november 2016

Dat mannelijke ondernemers de weg naar De Jamfabriek weten te vinden, dat wisten we al. De vrouwen bleven daarentegen een beetje achter; tot voor kort waren Kim en Doreen de enige twee vrouwelijke onderneemsters in De Jamfabriek. Gisteren is daar de energie van Anne Reijnders, initiatiefneemster van Food Embassy, aan toegevoegd. Wat extra vrouwenpower kan nooit kwaad!

Food Embassy
Volgens Anne is het huidige voedselsysteem niet meer volhoudbaar. Om hier verandering in te brengen bedacht Anne, Food Embassy. Food Embassy is een projectbureau dat zich inzet voor een beter voedselsysteem. “Bedrijven die zien dat er veranderingen nodig zijn en hier actie op (willen) ondernemen bieden we creativiteit, kennis, kunde en een netwerk om samen passende projecten op te zetten. Per project wordt er een geschikt projectteam samengesteld.” – aldus Anne Reijnders.

De vrouw achter de power
Anne Reijnders - Food EmbassyAnne heeft één sterke levensmissie: “Mensen bewust maken van de effecten van hun keuzes en ze eventueel – naargelang hun wereldbeeld – inspireren tot gedragsverandering”. Tijdens haar studie en actieve betrokkenheid bij de Youth Food Movement leerde Anne al vroeg dat voedsel verweven is met cultuur, economie, politiek en sociale relaties.

Anne houdt ervan om nieuwe mensen en hun meningen te leren kennen. Ben je in De Jamfabriek? Maak een kennis met haar!

Meer nieuwsberichten