Fruitfunk ontvangt investering Bosch Investeringsfonds

29 juni 2017

Bosch Investeringsfonds (BIF) realiseert eerste participatie: groeivermogen voor Fruitfunk. Op 29 juni j.l. ondertekende Fruitfunk een overeenkomst met BIF en Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) die er de komende jaren voor zorgt dat Fruitfunk verder kan groeien en door investeren in haar bedrijfsconcept. BOM was al eerder ingestapt bij Fruitfunk met het ontwikkelfonds en laat met deze stap zien veel vertrouwen te hebben in de toekomst van Fruitfunk. Naast een financiering ondersteunen BIF en BOM Fruitfunk ook met kennis, ervaring, zakelijk advies en bovenal een sterk netwerk.

Fruitfunk
FruitfunkFruitfunk maakt snoepgoed en tussendoortjes uit fruit. Uit het fruit wordt, met behoud van zoveel mogelijk vitamines en vezels, water onttrokken, waarna het residu wordt geperst en gevormd. De fruitsnacks bevatten verder geen enkele kunstmatige toevoeging, wat het ook geschikt maakt voor onder meer veganisten en diabetici. Fruitfunk produceert fruitsnacks en tussendoortjes onder de merken van Minions, Paw Patrol en Trolls. Rob de Weert, oprichter Fruitfunk: “Fruitfunk beschikt altijd over de hipste kindermerken. Hierdoor profiteren we volop van de marketingkracht en het bereik van deze partijen. We spreken een brede doelgroep aan die enerzijds verantwoorde voeding belangrijk vindt en anderzijds een bekend kindermerk als reden ziet om een Fruitfunk product te kopen.”

Sjoerd Coolen, Investment director BIF, over de financiering: “het doel van de samenwerking is de merkbekendheid van Fruitfunk verbeteren, de doorontwikkeling van het assortiment van Fruitfunk en het professionaliseren van de organisatie tot volwaardig leverancier van Europese retail accounts”- aldus Sjoerd Coolen, Investment director van de BIF.

Meer nieuwsberichten