Ga verspilling tegen met de ’NoFoodWasted’ applicatie

12 juli 2018

Voedselverspilling tegen gaan op een laagdrempelige manier, dat is het doel van de applicatie van NoFoodWasted. De app was al beschikbaar bij supermarkten, gericht op producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten. Vanaf heden is het uitgebreid met de mogelijkheid voor restaurants om eten aan te bieden wat ‘overblijft.’ Het aanbod varieert dagelijks. Met behulp van de app kan de consument voor een goede prijs een top maaltijd kopen en wordt er minder voedsel weggegooid.

“Door restaurants ook de mogelijkheid te bieden actief aan minder voedselverspilling te werken, wordt ons gebruikersbestand sterk uitgebreid en krijgen we een grotere impact zoals we ook als doel hebben. Wij zijn dan ook enorm blij en trots op deze stap die we hebben genomen in onze gezamenlijke strijd tegen verspilling!” aldus August de Vocht, CEO NoFoodWasted.

Over NoFoodWasted
NoFoodWasted komt met innovatieve en praktische oplossingen die voedselverspilling tegen gaan. De kracht van NofoodWasted ligt in het bieden van deze oplossingen, met behulp van technologie, waarbij ze het leven van de ondernemer en de consument makkelijker maken.

Meer nieuwsberichten