Hermes stelt twee jaarlidmaatschappen beschikbaar voor De Jamfabriek en De Jamfabriek NXT

3 juli 2017

Netwerken is van alle tijden en van alle generaties
Het onderhouden van contacten en het delen van kennis en informatie is van alle tijden en van alle generaties. Netwerken is geven én nemen. Uit onderzoek van de Brabantse en Zeeuwse Werkgevers (BZW) is onlangs gebleken dat veel businessnetwerken bestaan uit leden van een zelfde business generatie en dat het voor jonge ondernemingen lastig is om hier tussen te komen.

Samenwerking Hermes en De Jamfabriek (NXT)Om een brug te slaan tussen deze verschillende business generaties: gevestigde ondernemers met bewezen trackrecord én startups/scale-up’s met bewezen potentie en een andere kijk op zaken doen, stelt Hermes een jaarlidmaatschap beschikbaar voor twee veelbelovende scale-ups uit De Jamfabriek NXT. Voor allebei inspirerend, leerzaam en boeiend. De intentie is om voortaan elk jaar twee van deze Hermes-lidmaatschappen aan te bieden aan startups/scale-ups uit De Jamfabriek of Jamfabriek NXT, om zo het netwerk toegankelijker te maken voor jonge ondernemingen.

Hermes verwelkomt: Bram Broeks (Netscalers) & Marc Duijzer (Care Culinair)
De eerste twee ondernemers die voor het roulerend lidmaatschap van Hermes uitgenodigd worden zijn: Bram Broeks, Netscalers en Marc Duijzer, Care Culinair. Deze twee scale-ups uit De Jamfabriek NXT timmeren hard aan de weg. Het zijn groeiers met een hart voor de stad en hun onderneming. Ze zijn vereerd dat ze geselecteerd zijn en kijken uit naar de Hermesbijeenkomsten.

Meer nieuwsberichten