Het Jamfabriek-netwerk groeit!

7 november 2017

Opnieuw hebben vijf startups een succesvol ondernemersjaar beleefd in De Jamfabriek. Met veel inspiratie, nog meer kennis en een uitgebreid netwerk zijn zij klaar gestoomd voor een nieuw avontuur.

‘Uitzwaaiborrel’
Afgelopen donderdag, 2 november groeiden startups Botanic Bites, Zorgoppas, Food Embassy, Fruitfunk en Code Sharp door naar een volgende stap! Tijdens deze ‘uitzwaaiborrel’ hadden alle aanwezigen nog een keer de kans om te  funken met fruit, te speeddaten met de oppas en niet te vergeten: mannenvlees-ballen en de langste plantaardige worst van de wereld te proeven.

Jamfabriek_groot-172 Jamfabriek_groot-148

 

 

 

 

Alumni netwerk groeit!
Na deze ‘uitzwaaiborrel’ is het natuurlijk niet uit het oog uit het hart. Oud Jammers blijven aan De Jamfabriek verbonden door middel van ons alumni netwerk. Dit netwerk is met de komst van deze vijf startups uitgegroeid tot maar liefst achttien startups in totaal! Na afloop van de borrel vond ook het allereerste alumni diner plaats bij Yalla Yalla Foodbar. Lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje met de ‘oude garde’ en onze partners, de BIM, OndernemersLift+, Snijders advocaten, EJP accountants en de Rabobank. Het was een bijzonder geslaagde avond!

Jamfabriek_groot-231 Jamfabriek_groot-210

 

 

 

 

Meer nieuwsberichten