Inspirerende sprekers

De kracht van de Jamfabriek zit in het netwerk dat wij met elkaar hebben opgebouwd. Dat het uitbouwen van een netwerk belangrijk is, dat weten ondernemers. Dat je een netwerk kunt opbouwen waarin je mag leren van top ondernemers, dat is een geschenk.

Bij de Jamfabriek worden we regelmatig geïnspireerd door zo’n top ondernemer. Zij vertellen ons over hun wijze van ondernemerschap, hun hoogte en diepte punten.

Onderstaande top ondernemers zijn de revue al gepasseerd:

Abel SlippensAbel Slippens
Abel Slippens was 30 jaar directeur van familibedrijf Sligro Food Group. Hierna bleef het niet stil rondom Abel Slippens. Hij is lid van verschillende RvC’s en tevens ook een van de investeerders en coaches van het Bosch Investeringsfonds (BIF). Laat je ook inspireren door Abel en volg hem op Twitter.

 

Jan Baan - De JamfabriekJan Baan, Baan Company
Jan Baan is de oprichter van Baan Company. Twintig jaar geleden behoorde dit bedrijf tot de top drie van softwarebedrijven wereldwijd. Zelden zal een Nederlandse ondernemer zo snel een internationale plek in hebben genomen. Daartegenover staat ook dat er zelden een ondernemer zo snel van zijn voetstuk is gevallen.

 

Bob HuttenBob Hutten, Hutten 
Bob Hutten wil met Hutten van betekenis zijn voor mens, cultuur of natuur. Deze drie elementen zijn dan ook de kern van de activiteiten van Hutten. Bob heeft ons onder andere geïnspireerd over het belang van werkgeluk.

 

Roger Engelberts, Imagro
Roger Engelberts zet met Imagro in op nieuwe perspectieven voor Agrifood en leefomgeving. Imagro creëert op basis van visie en strategische invalshoeken nieuwe creatieve ontwikkelingen. Maatschappelijke uitdagingen zijn voor Imagro de drijfveer voor vernieuwing en verandering.