Jammers Fruitfunk en Briter in top 100 meest innovatieve bedrijven

26 juni 2018

25 juni is de MKB innovatie top 100 bekend gemaakt. Wij zijn trots om te vermelden dat Jammers Fruitfunk en Briter een plek hebben veroverd! Elk jaar worden 100 bedrijven geselecteerd door een panel van experts. Zij baseren hun keuze op de impact op de sector en samenleving, groeipotentie en originaliteit. Genomineerden en winnaars van de innovatie top 100 worden gezien als rolmodel voor hun regio en sector.

Fruitfunk is gevestigd in de Jamfabriek en is het eerste bedrijf dat een investering heeft mogen ontvangen vanuit het Bosch Investeringsfonds. Sindsdien hebben ze een grote groei doorgemaakt en zijn ze doorgestroomd binnen de Jamfabriek als NXter.┬á Fruitfunk maakt snacks van fruit waarbij een groot deel van vezels, mineralen en vitaminen bewaard blijven. Het verwenmoment van kinderen wordt hierdoor verantwoord, lekker en leuk. Briter zit ook in de JamfabriekNXT en is een digitaal leer- en ontwikkelplatform voor het basis- en voorgezet onderwijs. Ze bieden maatwerk en gepersonaliseerd onderwijs door gebruik te maken van innovatieve technologie├źn en data science.

Fruitfunk en Briter zullen nog even moeten wachten voordat ze weten op welke plek ze eindigen. 26 september wordt middels een feestelijke bijeenkomst de ranking bekend gemaakt. Wij wensen ze heel veel succes!

 

Meer nieuwsberichten