N.V. BIM benoemt Kim Helmer tot community manager van De Jamfabriek

30 april 2018

Per 1 mei is Kim Helmer aangesteld als community manager De Jamfabriek. Kim heeft een achtergrond in marketing-  product en conceptontwikkeling. Ze is een enthousiasteling pur sang en heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging: ‘De Jamfabriek is een inspirerende en ondernemende omgeving waar ondernemers elkaar stimuleren en ondersteunen. Bedrijven behalen hier mooie resultaten, zowel individueel als met elkaar en op die manier leveren zij een bijdrage aan de economische groei van ’s-Hertogenbosch en omgeving. Hier draag ook ik graag mijn steentje aan bij. Ik vind het een eer om De Jamfabriek community nog verder uit te bouwen’.

Kim HelmerDeze fanatiek sportster wordt niet alleen het gezicht van De Jamfabriek en De Jamfabriek NXT. Zij wordt het aanspreekpunt voor al onze huurders in het pand de Rietvelden. Ook hier ligt nog een mooie uitdaging vertelt Maurice Horsten, directeur N.V. BIM: ”Ons pand aan de Helftheuvelweg zal een transitie naar een betere energieprestatie moeten doormaken. Samen met het doorbouwen op het label Jamfabriek heeft Kim een fantastische uitdaging voor de komende jaren”.

Het gebouw gaat dus een duurzamer jasje krijgen. Tevens is het ons doel om er een meer inspirerende omgeving van te maken, zodat dit pand de voedingsbodem wordt voor succesvolle ondernemers. Ik hoop dat deze ontwikkeling gaat bijdragen aan nieuwe innovaties en dat het de economische groei verder gaat stimuleren”, aldus Kim.

Wij zijn erg blij met de komst van Kim en wensen haar veel succes met deze uitdaging!

Meer nieuwsberichten