Startup Code Sharp strijkt neer in De Jamfabriek

30 november 2016

Vanaf 1 december vestigt Code Sharp zich in De Jamfabriek. Code Sharp richt zich op het ontwikkelen van Business-to-Business apps en cloud applicaties. Hiervoor maken zij gebruik van moderne mobiele- en cloud technologieën. Op dit moment heeft Code Sharp twee producten en zijn ze bezig met het ontwikkelen van een derde product.

‘Wij geloven in de toekomst van de cloud’
Code Sharp gelooft in de toekomst van de cloud. De mogelijkheden blijven namelijk groeien. Op dit moment heeft Code Sharp een product waarmee de communicatie tussen verschillende lagen in een bedrijf vergemakkelijkt wordt en een product waardoor het mogelijk is om brieven en contacten te genereren en op te slaan. Tevens zijn ze bezig om een cloud platform te ontwikkelen waarin de kennis van verschillende producten gecombineerd wordt.

“Het is onze droom om een verscheidenheid van apps en cloud applicaties te ontwikkelen en deze te leveren aan een grote variëteit van nationale en internationale bedrijven.”- aldus Bram Ploem, medeoprichter Code Sharp.

De gezichten achter Code Sharp
Code Sharp is opgericht door Jouke Mandemaker en Bram Ploem. “Wij hebben een sterke eigen visie en dit vertaald zich in een drive om erg goede software te maken (beter dan er nu is), die direct toegevoegde waarde biedt aan de gebruikers. Dat is dan ook de belangrijkste reden om Code Sharp op te richten.”- aldus Jouke Mandemaker, medeoprichter Code Sharp.

Code Sharp - Jouke en BramJouke en Bram vullen elkaar perfect aan. Jouke is een ervaren allround softwareontwikkelaar. Hij beschikt over een brede kennis van verschillende programmeertalen, technieken en IT- architecturen. Hierdoor is hij in staat om zelf van A tot Z software te ontwerpen en te ontwikkelen. Bram heeft daarentegen veel ervaring met consultancy op het gebied van IT. Hij heeft een goed gevoel voor wat er ontbreekt in de markt en welke mogelijke verbeteringen er zijn in bedrijfsapplicaties.

Meer nieuwsberichten