The Rollercoaster Startup van NoFoodWasted

9 november 2016

Donderdagavond is documentaire ‘The Rollercoaster Startup’ in première gegaan. Ruim 100 man was aanwezig op deze spectaculaire avond! In deze documentaire volg je August tijdens zijn zoektocht naar investeerders voor de Afgeprijsd app. “Het idee om een documentaire te maken, ontstond toen ik uitgenodigd werd om te pitchen tijdens de Foodbye Summit in San Francisco.”- aldus August de Vocht, oprichter NoFoodWasted.

Pure en eerlijke documentaire
Het mooie aan deze documentaire is dat het de ware aard van ondernemen toont. Ondernemen gaat niet altijd samen met rozengeur en maneschijn, het gaat met vallen en opstaan. In deze documentaire zie je de pijnlijke en ontroerende momenten, maar ook de mooie en grappige beelden. De pitch in San Francisco leverde niet het gewenste resultaat op – maar August ging door – en niet alleen toen! ‘Ik heb wel acht keer op het punt gestaan om te stoppen, maar negen keer besloten om toch weer door te gaan.’

Uitzending op Omroep Brabant
Ben je nieuwsgierig geworden naar de reis van August? Dan heb je geluk! Op 19 januari zendt Omroep Brabant de documentaire uit.

Meer nieuwsberichten