Vobesoft in De Jamfabriek

10 juli 2018

Vobesoft is een cloud-based platform dat kijkt vanuit de behoeftes van de klant en zich daarop aanpast. Het platform is altijd in beweging. Vanuit de basis stel je een eigen CRM, back-office, servicemanagement, dashboard of worfklow systeem samen. Je bent hierdoor niet meer gebonden aan de vastgestelde kaders van een vooraf gedefinieerd systeem. Met als voordeel voor de klant dat je over een generiek platform beschikt dat je zelf inricht. Op deze manier creëer je een ecosysteem dat naadloos aansluit op de ambities en bedrijfsvoering.

Daarnaast biedt Vobesoft ook een aantal standaard oplossingen gericht op verschillende behoeften. Deze hebben het onderscheidend vermogen dat het de flexibiliteit van een zelf instelbaar platform biedt, het Vobe Custom platform.

Het bedrijf is opgericht door twee vrienden op een zolderkamer: Roel Voogt en Jeroen Berens. Met een achtergrond in de gamewereld, IT en het bedrijfsleven zagen zij dat het bijhouden van een bedrijfsvoering in een IT systeem een ingewikkeld en kostbaar proces was. Zij begrepen dat er belangrijkere zaken zijn dan het bijhouden van achtergrondprocessen. Dit was het begin van Vobesoft.

De droom van Roel en Jeroen is om een wereldspeler te worden op het gebied van cloudcomputing.

Meer nieuwsberichten